Επικοινωνία>

E: paidagwgikes@hotmail.com

© 2018 by Γίνε η Αλλαγή.
Proudly created with Wix.com

Πρόσκληση υποβολής εργασιών για την Ημερίδα:

 

Προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο και τρόποι διαχείρισης τους.

Οι φοιτήτριες των Τμημάτων Ιταλικής και Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με αφορμή το περιεχόμενο του μαθήματος  «Παιδαγωγικές θεωρίες και Σχολικέςπρακτικές»διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:

«Προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο και τρόποι διαχείρισής τους».

Στόχος  της ημερίδας αποτελεί η συζήτηση των προβλημάτων που προκύπτουν  στο σχολικό περιβάλλον, δηλαδή οι επιπλοκές, τόσο στην αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών και μαθητή-εκπαιδευτικού, όσο και μεταξύ όλων των άλλων συνεργαζόμενων μερών (κηδεμόνες, διοίκηση, εκπαιδευτικοί μεταξύ τους).Βάσει αυτού επιδιώκεται η διερεύνηση μεθόδων διαχείρισής τους από τον εκπαιδευτικό.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούνται οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές αλλά και οι υποψήφιοι διδάκτορες που επιθυμούν να παρουσιάσουν εργασία σχετική με το θέμα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν περίληψη της εργασίας τους στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: paidagwgikes@hotmail.com ή μέσω της φόρμας του μενού της επικοινωνίας, με θέμα «Υποβολή περίληψης για ημερίδα», αναφέροντας τον τίτλο της παρουσίασης, το όνομα και την ιδιότητα (πχ προπτυχιακός φοιτητής) του εισηγητή και το ίδρυμα ή φορέα που εκπροσωπεί. Τέλος πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας [τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)] του εισηγητή. Η περίληψη δε θα πρέπει να υπερβαίνει τις 300 λέξεις και θα πρέπει να είναι γραμμένη σε αρχείο word, times new roman 12, διάστιχο 1,2.

Η περίοδος υποβολής περιλήψεων ξεκινά στις 30/3/2018 και τελειώνει στις 10/4/2018. Μετά την λήξη της περιόδου υποβολών  όλοι οι υποψήφιοι  θα ειδοποιηθούν για την αποδοχή της ανακοίνωσής τους από την επιστημονική επιτροπή.

Οι εισηγητές θα μπορούν να δημοσιεύσουν τις εργασίες τους στα πρακτικά της ημερίδας, τα οποία θα εκδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τη λήξη της.

 

Η οργανωτική επιτροπή:

Αντώνης Βεντούρης (συντονιστής)

Κορίνα Αστερίου                                                                                                     

Αθηνά Βαρκάρη                                                                                          

Θαλάσσια Κοντίνο                                                                                                    

Ελένη Κοσμίδου                                                                                                  

Θέκλα Χατζηγεωργίου                                                                            

Ηλέκτρα Χόικα

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now